/Foto mappen/actueel/malburgen bruisdagen
Nieuws// Succesvolle herstructurering in Arnhem: Malburgen bruist !
Op 15 september zal het Hofje aan de Zevenbladstraat, een project van LKSVDD architecten, centraal staan tijdens Malburgen Bouwt, een van de Bruisdagen van de Arnhemse wijk Malburgen.
Tien jaar is er intensief gewerkt aan de aanpak en verbetering van de wijk Malburgen. Door een grootscheepse herstructurering van de Vogelaarwijk is met sloop, nieuwbouw, renovatie van woningen en het opknappen van het openbaar gebied een nieuw leven geblazen in de wijk. Het hele proces is tot stand gekomen door een bijzondere manier van samenwerken door bewoners, woningcorporatie Volkshuisvesting en de gemeente Arnhem. Ter afsluiting van deze periode heeft Volkshuisvesting Arnhem een manifestatie georganiseerd, waarbij nog eenmaal wordt stilgestaan bij alle ontwikkelingen die hebben bijgedragen om van Malburgen een prettige en leefbare wijk te maken.

Het doel van deze manifestatie is u ervaringen mee te geven en u te inspireren.
Na een openingsspeech van Gerrit Breeman, directeur Volkshuisvesting Arnhem, zal er een rondleiding worden gegeven door de wijk Malburgen-West.
Behalve ons project zullen de woningen en appartementen van Kohter Salman architecten, en de kunstprojecten in de openbare groenstructuur aan de orde komen.
Meer informatie www.malburgen.com

 

 
< vorige pagina