/Foto mappen/actueel/fun-ie-fit almelo start bouw
Nieuws// FUN-IE-FIT Almelo al voor de opening een groot succes
Met het neerhalen van een te slopen wandje is de bouw van Nederlands eerst digitale sportcentrum FUN-IE-FIT in Almelo van start gegaan. Samen met De Klup Twente en de E-sportbond realissert LKSVDD architecten dit project in een verouderde gymzaal. Stichting De Klup Twente is een professionele vrijwilligers-organisatie die ervoor wil zorgen dat mensen met een beperking kunnen beschikken over voldoende vrijetijdsmogelijkheden en in hun vrije tijd nergens worden uitgesloten.
FUN-IE-FIT wordt een accommodatie met interactieve games, zoals de WII-sport, Kinect en andere fitnessgames. Niet alleen mensen met een beperking zullen welkom zijn. FUN-IE-FIT is bestemd voor jongeren, ouderen, gehandicapten, chronisch zieken, allochtonen en autochtonen. Er komen naast de sportspelen, ook computers voor de razend populaire tactische games. De combinatie van exergames en tactische spelen maakt het FUN-IE-FIT centrum aantrekkelijk voor een heel brede groep gamers en geschikt voor het spelen van competities.

FUN-IE-FIT is ook een ruimte voor ontmoeting, sociale interactie, revalidatie, competitie en een plek om ook nieuwe vrijwilligers zeker de jongeren te werven. FUN-IE-FIT zal vanaf begin 2013 operationeel zijn.

 

Klik hier voor een virtuele rondleiding door FUN-IE-FIT

 

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht bij Martin Huiskes m.huiskes@lksvdd.nl

 
< vorige pagina