Nieuws// 'God's Loft Story' wint prijzen in China en Achterhoek !

De transformatie van een kerk tot woon- en werkloft in Haarlo heeft de 'Annual Residential Space Award' gewonnen. Deze award is uitgereikt in Shenzhen (China) en maakt onder deel uit van de 'Modern Decoration International Media Awards. Eerder won dit project de Publieksprijs van de Architectuurprijs Achterhoek 2012


meer over woon- werkloft in kerk »

Nieuws// Thales Hengelo binnen twee jaar van eerste schets tot oplevering!

Voor het ontwerp van de grootscheepse nieuwbouw in het Hengelo heeft het Franse electronicabedrijf Thales in april 2012 voor LKSVDD architecten gekozen.

Op 16 mei 2013 is door burgemeester Sander Schelberg en CEO Gerben Edelijn de virtuele eerste steen onthuld. Op 2 september 2013 is het hoogste punt gevierd en in februari 2014 zijn de projecten opgeleverd.


meer over Thales Hengelo »

Vacature//
LKSVDD heeft op dit moment geen vacature, maar ben je op zoek naar een stage neem dan gerust contact op met ons.

meer over vacature »

Schetsen in Noord-Holland

Ook in de zomer van 2009 is het ouderwetse tekenpotlood weer opgepakt. In de dagelijkse praktijk nemen de digitale hulpmiddelen meer en meer de overhand. Toch zijn we er van overtuigd dat het potlood en de pen uiteindelijk op de meest directe manier in staat zijn onze gedachten te schetsen.


meer over schetsexcursie 2009 »

Publicatie// Architectuur na de hausse
Winnaar Daltonschool St. Plechelmus in Hengelo en daklozenopvang De Herberg in Zwolle worden uitgebreid beschreven en geďllustreerd in de publicatie 'Architectuur na de hausse', uitgegeven naar aanleiding van Gouden Piramide 2010 Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap. Uitgeverij 010 (ISBN 978-90-6450-739-7)

meer over gouden piramide 2010 »

Artikel// Duurzaam Gebouwd:

warmtewinmuur voor Wipsa-kids

Het toonaangevend vakblad over 'innovatie en acceptatie' van duurzaam gebouwd Nederland, besteedt in haar novembernummer van 2010 aandacht aan het ontwerp van LKSVDD architecten voor de Wipsakids in Amsterdam.


meer over duurzaam gebouwd »

Nieuws// Buurthuis De Kei in Architectuur over de grens II
‘Architektur jenseits der Grenze’ is de naam van een grensoverschrijdende tentoonstelling die afgelopen vrijdag 15 januari is geopend. Het buurthuis De Kei, een inzending van LKSVDD architecten voor BNA Gebouw van het jaar 2009, is één van de tentoongestelde projecten in deze expositie. De projecten zijn te zien in het Haus der Niederlande te Münster in Duitsland.

meer over deze expositie »

Nieuws// Bouw multifunctioneel Kindercentrum Ter Apel voltooid
Het multifunctionele kindercentrum in Ter Apel is tijdens de eerste wintersneeuw eind 2009 opgeleverd. In de kerstvakantie zijn de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf, het consultatiebureau en het inloopcentrum jeugd en gezin verhuisd naar de nieuwe locatie, zodat de kinderen begin 2010 welkom zijn.

meer over Kindercentrum Ter Apel »