/assets/FILM/LKSVDD Versie 9.flv489275/assets/Foto mappen/identiteit/atelier/LKSVDD_grafisch_RGB_2_E.jpgnee
Dromen

De droom is het hart in het ontwerpproces. Een integraal proces dat antwoord geeft op de vraag achter de vraag. Geen dogma's maar ruimte voor vernieuwing. Inspiratie zoeken in verandering. In bescheidenheid ontvankelijk en dienstbaar zijn, in het besef dat architectuur kan bijdragen aan het algehele welbevinden.
Opdrachtgever inspireren en je laten inspireren. Dromen is het inspirerende moment van ruimte creeŽren, vorm bepalen en de plek respecteren.

 


het atelier: dromen, denken en doen >

 

Denken

Denken maakt het dromen waar, is de bedding en de voeten op de grond. Denken is structuur geven aan het concept en zo vertrouwen geven aan de opdrachtgever.
Denken is pragmatische kaders bepalen en afspraken effectueren. Het is intelligent sturing geven aan het realiseren van de droom en het continue bewaken van de kwaliteiten. Niet alleen van begin tot eind in het bouwproces, maar ook verder in een levenslang gebruik. Goede architectuur is ook goed management.

 

 

het bureau: kwaliteit, organisatie en werk >

 

Doen

Doen is liefde voor de droom, is drie, vier, vijf dimensies groot. Doen is ambachtelijke arbeid met brede kennis, op hoog niveau en actueel.
Met hardware en software, met wetten en regels, met details en materialen. Energie, flexibel, duurzaam en innovatief. In proces en project. In teams maken tekenaars, rekenaars en kennisbanken samen met de ontwerpers en de projectleiders een gedroomd ontwerp 'bouwbaar'.

 


het bedrijf: tijd, geld en duurzaamheid  >