SC Rouveen: karakteristiek clubhuis

Dit ontwerp is geïnspireerd op de oorsprong en het karakter van de club en de streekeigen cultuur. Trots, gezellig en met aandacht voor jong en oud. Tegelijkertijd streven we naar duurzaamheid en een gezonde omgeving. Dat is gelukt én binnen budget. Bij de opening troffen we een trotse club, die complimenten kreeg van de bevriende clubs in de regio en volledige support van de plaatselijke politiek. Gezelligheid en goed uitzicht

Het gebouw heeft een karakteristieke kapvorm met een groot overstek waar het publiek bij slecht weer kan schuilen en bij mooi weer de schaduw zoekt. Het terras is gekoppeld aan de ontmoetingsruimte en zowel van binnen als op het terras heb je goed zicht op het hoofdveld en het tweede veld.

Rouveens slagenlandschap

Net als de tegenovergelegen Multifunctionele Combischool Rouveen sluit het clubhuis aan op het Rouveense slagenlandschap. De positionering van het gebouw, maar ook het materiaal en de verschijningsvorm.

SC Rouveen in actie

Domein van spelers

De gang naar tien kleedkamers. Breed en zowel buitenom toegankelijk als via de kantine.

Domein van de spelers

 

en toeschouwers

Het is hier meteen gezellig. Een ontmoetingsplek voor het hele dorp. Op zondag wordt het clubhuis gebruikt voor de kinderopvang van de kerk. Zo heeft iedereen plezier van dit verenigingsgebouw.

Sportief dorpsleven