Hanneke Kwast

office manager

“Als office manager probeer ik de organisatie op kantoor soepel te laten lopen. De ontvangst van bezoekers, het aannemen van de telefoon, het up-to-date houden van het adressenbestand, en het verzorgen van de post, digitaal en op papier. Behalve dat, ondersteun ik daar waar dat nodig is. Bij het aanleveren van documentatie voor selecties, bij het completeren en controleren van de weekstaten, en bij het zo nodig nabellen van debiteuren.”

 

Tijdelijk werd toch vast

“Toen ik hier begon, was het tijdelijk. Ik mocht drie maanden invallen. Maar ‘moest vooral niet denken dat het vast zou worden’... Daarvoor heb ik gewerkt bij Holland Signaal, het huidige Thales. Inmiddels werk ik hier alweer 20 jaar. En met heel veel plezier. Het mooie van dit werk is de projecten gereed te zien, compleet met prachtige tuin. Zoals bijvoorbeeld bij Margaretha en natuurlijk het High Tech Systems Park (Thales).”

 

Sociaal

“Ik ben tevreden als klanten en collega’s tevreden zijn. Het leukste van mijn werk is het contact met de mensen die hier komen of die ons bellen. Dat sociale is belangrijk voor me. Na het werk vind je me op de tennisbaan, en ik ben graag buiten in de natuur; wandelen, tuinieren.”