TriMM maakt ruimte voor frisse ideeën

Multimediabedrijf TriMM wilde een kantoor met een open structuur ondanks meerdere lagen. Het resultaat is een horizontale en verticale ‘kantoortuin’. Daarmee bedoelen we dat het gebouw opgezet is in splitlevelverdiepingen die met elkaar verbonden zijn door trappen en liften. Er zijn wanden, kasten en sanitaire units geplaatst die de werk- en overlegplekken definiëren. De open structuur blijft altijd zichtbaar en voelbaar. Met veel glas in de gevel staat het gebouw ook open voor zijn omgeving.TriMM (4)

TriMM (2)

 TriMM (3) TriMM (5)

Welzijn is belangrijk

TriMM is een sociaal bedrijf en heeft oog voor het welzijn van medewerkers en hun familieleden. Ook in de inrichting is ruimte gemaakt voor spelelementen – een glijbaan en tafeltennisruimte – om naast het werk ook te ontspannen en ruimte te creëren voor nieuwe en frisse ideeën.