Overzichtelijk, transparant en duurzaam

Het door de opdrachtgever gedroomde, belangrijke thema ‘transparantie, ontmoeten en samenwerken’ hebben we vertaald in een spannend atrium, met trappen, liften en loungeplekken, van waaruit je naar de stillere werkplekken kunt gaan.

 

Rabobank Alkmaar

Het hoofdkantoor van Rabobank Alkmaar is optimaal gefaciliteerd voor flexwerken en heeft een energielabel A+ volgens de Greencalc-methode. Het kantoor telt maar liefst 7000 m2 kantoorruimte. In een integraal ontwerpproces hebben we materiaal, energieverbruik en een hoog comfort klimaatbeheersing afgestemd op de architectuur.

Energiezuinig

Het energielabel A+ werd bereikt door het gebruik van een warmte-koude-opslaginstallatie in de bodem in combinatie met een optimale isolatie, zonnepanelen en solarglass.

Auditorium Rabobank Alkmaar

Het atrium

Atrium Rabobank Alkmaar