Skip to content

Wij breiden ons directieteam uit

Al meer dan vijfenzeventig jaar staat LKSVDD architecten bekend om haar circulaire en duurzame gebouwen. Met de toetreding van vijf nieuwe partners versterken wij deze focus op toekomstbestendig bouwen nu nog meer.

Een directiewijzing aan het begin van dit jaar zorgt ervoor dat LKSVDD architecten momenteel uit zeven partners bestaat. Vijf ‘mensen uit eigen kweek’ zijn toegetreden tot ons directieteam. Samen maken wij ons sterk voor het ontwerpen van duurzame gebouwen. Hierbij hebben we aandacht voor circulariteit, herbestemming en hergebruik. Deze missie wordt breed gedragen binnen ons architectenbureau.

Samenwerking
Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Ons nieuwe collectief zegt iets over de collegialiteit en samenwerking die ons bureau ademt. Wij vullen elkaar aan. LKSVDD is niet het bureau van de grote ego’s, maar van bevlogen en inspirerend vakmanschap. Door samenwerking met elkaar en met andere partijen ontstaan de mooiste en beste ontwerpen.

BIM
Naast het ontwerpen, dragen wij zorg voor de technische uitwerking van gebouwen met behulp van 3D bouwwerkinformatiemodellen. De synergie tussen de ontwerp- en BIM-afdeling is kenmerkend voor ons bureau. Al onze medewerkers brengen hun eigen expertise mee in het ontwerpproces. Het team is er trots op dat de verschillende expertises nu ook vertegenwoordigd zijn in het directieteam.

Creatief, nuchter en realistisch
LKSVDD architecten levert maatwerk voor de opdrachtgever. De wensen van de opdrachtgever en gebruiker van een gebouw staan absoluut voorop. Met een nuchtere, creatieve en realistische blik gaan onze experts aan de slag. Daarbij hebben we de ambitie om ontwerpen duurzamer te realiseren dan de wettelijke kaders vragen. Uiteraard binnen de haalbaarheid van een project. Wij denken na over onze footprint en die van u. En we laten opdrachtgevers graag zien dat je een gebouw kunt realiseren dat veel duurzamer of meer circulair is dan je zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Samen kunnen we dit realiseren.

Expertise
LKSVDD architecten heeft een groot aantal duurzame en vernieuwende oplossingen op het gebied van architectuur op haar naam staan. Wij ontwerpen inspirerende en flexibele gebouwen die toekomstbestendig zijn. Of het gaat om woningbouw, scholen, sportgebouwen, zorgcomplexen of werkomgevingen, wij hebben de expertise in huis.

Zeven partners staan aan het roer van LKSVDD architecten. Naast Hans van den Dobbelsteen en Radboud Seckel zijn Ronald Olthof, Chester Rijnders, Sander ter Harmsel, Martin Huiskes en Chris Hanschen toegetreden als partners.
Meer lezen over het LKSVDD en haar partners? Hieronder stellen we de partners aan u voor.

Link
Martin Huiskes

Martin Huiskes

Architect |
Partner
Interview
Link
Chester Rijnders

Chester Rijnders

Ontwerpmanager | Partner
Interview
Link
Ronald Olthof

Ronald Olthof

Architect |
Partner
Interview
Link
Chris Hanschen

Chris Hanschen

Bureaumanager BIM | Partner
Interview
Link
Sander ter Harmsel

Sander ter Harmsel

Architect |
Partner
Interview
Link
Hans van den Dobbelsteen

Hans van den Dobbelsteen

Architect |
Partner
Interview
Link
Radboud <br>Seckel

Radboud
Seckel

Architect |
Partner
Interview